Difference between revisions of "User talk:PeterL"

From Gramps
Jump to: navigation, search
(New page: Hej Peter! Om jag kan och behövs, vill jag gärna hjälpa till med översättningen av GRAMPS till svenska. Som gammal lärare i svenska, är mina bästa grenar svensk grammatik och stavn...)
 
Line 1: Line 1:
 
Hej Peter!
 
Hej Peter!
Om jag kan och behövs, vill jag gärna hjälpa till med översättningen av GRAMPS till svenska. Som gammal lärare i svenska, är mina bästa grenar svensk grammatik och stavning. Mitt användarnamn på de svensk Ubuntusidorna är 'Toscanders' och du kan nå mig på ' [email protected] '. Vi hörs, hoppas jag!
+
Om jag kan och behövs, vill jag gärna hjälpa till med översättningen av GRAMPS till svenska. Som gammal lärare i svenska, är mina bästa grenar svensk grammatik och stavning.Vid behov kan jag åta mig en del översättngar också. Mitt användarnamn på de svensk Ubuntusidorna är 'Toscanders' och du kan nå mig på ' [email protected] '. Vi hörs, hoppas jag!

Revision as of 17:36, 8 March 2009

Hej Peter! Om jag kan och behövs, vill jag gärna hjälpa till med översättningen av GRAMPS till svenska. Som gammal lärare i svenska, är mina bästa grenar svensk grammatik och stavning.Vid behov kan jag åta mig en del översättngar också. Mitt användarnamn på de svensk Ubuntusidorna är 'Toscanders' och du kan nå mig på ' [email protected] '. Vi hörs, hoppas jag!