Changes

Jump to: navigation, search

Nl:Hoe kunt u helpen

124 bytes added, 16:59, 6 July 2008
no edit summary
; Ontwikkelen van ''screencasts'': [http://www.unixuser.org/~euske/vnc2swf/ vnc2swf], [http://recordmydesktop.sourceforge.net/ recordmydesktop], [http://live.gnome.org/Istanbul Istanbul], [http://www.tortall.net/mu/wiki/Cankiri Cankiri], [http://www.techmag.biz/capturing_screen_VLC_screencasting VLC], [http://people.freedesktop.org/~company/byzanz/ byzanz], [http://xvidcap.sourceforge.net/ xvidcap], gifsicle or [http://www.swftools.org/ SWFTools] al deze programma's kunnen gebruikt worden om schermfilmpjes te maken die kunnen gebruikt worden om duidelijk uit te leggen hoe mensen bepaalde dingen kunnen doen.
Blijkbaar werkt het [http://en.wikipedia.org/wiki/World_Wide_Web_Consortium W3C] aan specificaties voor ''SMIL'' [http://www.w3.org/AudioVideo/ Synchronized Multimedia Integration Language] en een beeldspecificatie kan toegevoegd worden aan [http://www.whatwg.org/specs/web-apps/current-work/#video HTML5]...maar dat zal nog niet voor morgen zijn.
; Maken van vertalingen maken: GRAMPS ondersteunt vele talen, maar hoe meer talen we kunnen ondersteunen hoe beter voor de gemeenschap. zie hiervoor ook het portaal [[Portal:Translators| Vertalers]] of klik in de linkse menulijst onder item '''gemeenschap'''.
; Maken van een GRAMPS-pakket voor een bepaalde distributie: Het installeren van de broncode is soms te hoog gegrepen voor de meeste nieuwe gebruikers. Indien u een installatiepakket voor uw systeem/distributie kan maken zal dat eenvoudiger zijn voor nieuwe gebruikers.
; Schrijven van documentatie: Hebt u schrijversvaardigheden, dan kan u zeker de gebruikershandleiding verbeteren.
3,245
edits

Navigation menu