Changes

Jump to: navigation, search

Nl:Live cd

3 bytes added, 07:12, 7 May 2007
Hoe geraak je aan de cd?
De cd kan op verschillende manieren bekomen worden.
* Gecentraliseerde download. Dank zij de hosting die gegeven werd aan ons kan je de ''cd-images'' downloaden via de [http://ftp.gwdg.de/pub/linux/gramps/ http], [ftp://ftp.gwdg.de/pub/linux/gramps/ ftp], of rsync (rsync://ftp.gwdg.de/pub/linux/gramps/) protocollen.
* BitTorrent download. Gebruik deze bestanden en controleer het ''cd-image''-bestand via BitTorrent: [http://www.gramps-project.org/download/lgenealogy-3.0-desktop-i386.iso.torrent torrent file], [http://www.gramps-project.org/download/lgenealogy-3.0-desktop-i386.iso.md5sum de md5sum], en [http://www.gramps-project.org/download/lgenealogy-3.0-desktop-i386.iso.md5sum.gpg de gpg signaturehandtekening]. Let er wel op dat de ''torrent downloads'' ter beschikking worden gesteld door een paar brave zielen via hun computer en dat de snelheid en de beschikbaarheid volledig van deze mensen afhangt.
* Aankoop cd. Een alternatief voor het downloaden is de aankoop van de eigenlijke cd. Die kan je bestellen via [http://www.cdfhs-aus.com/catalog/index.php voor Australië] en [http://store.roitman.org/ de U.S.].
3,245
edits

Navigation menu